Beste crossvrienden, tot ons grote verdriet hebben wij helaas moeten besluiten om de cross af te lassen. Percelen wisselen, water wegpompen, we hebben er alles aan gedaan…. Maar door de vele regenval de afgelopen maanden is de ondergrond dusdanig nat, dat het alleen maar modderen gaat worden. Dit willen wij als organisatie niet, vandaar dat we dit besluit hebben moeten nemen. Er wordt contact opgenomen met alle deelnemers die zich ingeschreven hadden. De vragen worden beantwoord via de mail.

Maar wij zouden Spektakelweekend Veulen niet zijn als we met een spectaculair alternatief komen! DE GROTE CRAZY RONNY’S STUNTSHOW op zaterdagmiddag! Een namiddag vol feest, muziek en ronkende motoren vanaf de feesttribune!

Aansluitend zal het spetterende feest in de tent natuurlijk gewoon plaats vinden met Paul Elstak, Danny Panadero, Sweaty Disco, DJ Lex en DJ Jan Smit!!! Dus autocrossers niet getreurd, neem je monteurs en vrienden mee en maak er een gezellig teamuitje van om samen met Crazy Ronny de teleurstelling weg te drinken.

Helaas betekent dit wel dat er zondag geen activiteiten zullen plaatsvinden op het terrein. Ook zal de cross niet meer ingehaald worden. Verdere informatie over aanstaande zaterdag zal nog gaan volgen deze week. Er is garantie op Spektakel voor iedereen! Houd de socials goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Tot zaterdag!