Informatie

ALGEMENE INFORMATIE

Kaartverkoop
Net als de vorige editie hebben wij GEEN kaartverkoop. We hanteren enkel een dagkassa, zo hoeft niemand zich zorgen te maken om tickets te scoren. Zorg er wel voor dat je op tijd komt, want vorig jaar hadden we een uitverkochte tent! Want VOL is VOL.

De prijzen van de entree volgen nog!

Locatie (Let op! deze is gewijzigd)
Jaegerhofweg 1A
5814 AL Veulen

Parkeren 
Om de doorstroming van voertuigen op en van het terrein goed te laten verlopen, is de aanrijroute naar de Jaegerhofweg alleen via de Veulenseweg of Eijkenhofweg. De vertrekroute vanaf het terrein is via de Jaegerhofweg naar de Steegse Peelweg. Volg de borden op locatie voor de juiste route van alle voertuigen.

Het parkeren van vrachtwagens, bussen, kranen, auto’s en andere voertuigen vindt plaats op aanwijzing van de organisatie op het terrein. Voor alle eenwielers en fietsen is er plaats genoeg op het terrein in de daarvoor bestemde hekken.

Voor het parkeren van je jas hebben we ook een garderobe. Deze kost €1,- contant (bewaakt tot 02:00, hierna op eigen risico).

Routebeschrijving Spektakelweekend Veulen

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep uit Veulen en omstreken die graag een weekend spektakel voor jullie willen organiseren. Wij genieten zelf ook van ronkende motoren, rondvliegend zand en gigantische feesten. Dus daarom zetten wij ons in om een fantastisch evenement neer te zetten voor jullie.

Programma Cross & feest

Paul Elstak

Danny Panadero

Danny Panadero

Sweaty Disco

Bekend van:

Paaspop, Festyland, Concert at Sea, Zwarte Cross

DJ Lex

Bekend van:

Verschillende grote knalfeesten in de regio

DJ Lex

DJ Jan Smit

Bekend van:

Kermissen en tentfeesten in omstreken

FAQ Veelgestelde vragen

Huisreglement

  • Om de doorstroming van voertuigen op en van het terrein goed te laten verlopen, is de aanrijroute naar de Jaegerhofweg alleen via de Veulenseweg of Eijkenhofweg. De vertrekroute vanaf het terrein is via de Jaegerhofweg naar de Steegse Peelweg.
  • Laat je niet onnodig gek maken of de tent letterlijk op de kop willen zetten, dus #GedraagOw, anders moet de beveiliging of organisatie je helaas naar de uitgang werken.
  • Het is niet toegestaan om eigen geluidsinstallaties te gebruiken of muziek af te spelen in het rennerskwartier. Zaterdag na 23:00 zijn er geen aggregaten, installaties of andere motorgeluiden meer toegestaan!

 

  • Kom je bij ons autocrossen, dan zouden wij het fijn vinden als je jouw plek opgeruimd achterlaat. Wij moeten namelijk zuinig zijn op onze landbouwgrond en zouden graag nog vaker terug willen komen bij onze boeren om nog een keer te kunnen crossen.
  • Het parkeren van auto’s vindt plaats door aanwijzingen van de organisatie. Parkeer je fiets of éénwieler bij de fietsrekken, elke verkeerd geplaatste fiets zal de lokale oudijzerboer met alle plezier meenemen. Ps. wij rennen niet achter jouw fiets aan als deze wordt meegenomen!

  • Voor jouw jas, trui of lange onderbroek is er een speciaal plekje in de garderobe voor slechts €1,-. Neem hiervoor je kleingeld mee, want dit kan alleen contant betaald worden. Deze wordt tot 2:00 bewaakt en is op eigen risico. 

  • Voor de hand liggend, is het niet toegestaan om algemene verboden middelen, maskers (namaak) wapens, drugs, glaswerk, of andere gevaarlijke voorwerpen bij je te hebben. Handeltje hierin beginnen bij ons op het terrein is natuurlijk ook verboden. Meenemen van eigen drank naar de feesttent is niet nodig, we hebben drank genoeg om iedereen tevreden te stellen.